سندريلا مراقب عام
الساعه الان : الدوله : عدد المساهمات : 1283 تاريخ التسجيل : 22/01/2013 MMS : . : . : السٌّمعَة : 0
| موضوع: طريقة عمل جلاش العصاج بالزيتون الإثنين 15 يوليو 2013, 5:16 am | |
|
المقادير: نصف كيلو جلاش نصف كيلو لحم مفروم (عصاج) ربع كوب زيتون مقطع + فلفل اخضر ١ م-ص صنوبر ٥ م-ص سمن كوب لبن+ ١ حبه بيض ربع كيلو جبنة موزريلا الطريقة: طريقه عمل جلاش العصاج بالزيتون يتم دهن صينية مجهزه بالسمن او الزيت يتم فرد الجلاش في الصينيه و يوضع عليه اللحم المعصج بالبهارات ثم يوضع الزيتون و الفلفل الاخضر و الجبنة ثم يضاف بقيه الجلاش ثم تضرب البيضة مع اللبن جيدا في كوب و يصب الحليب بالبيضه فوق الجلاش ثم يقطع الجلاش قبل الدخول فى الفرن و توضع صنيه جلاش العصاج بالزيتون فى فرن متوسط الحرارة حتي النضج و يقدم جلاش العصاج بالزيتون و بالهناء و الشفاء
| |
|
نسيم الورد مراقب
الساعه الان : الدوله : عدد المساهمات : 1486 العمر : 34 تاريخ التسجيل : 05/04/2013 الابراج : MMS : . : . : الموقع : منتديات أماره السٌّمعَة : 1
| موضوع: رد: طريقة عمل جلاش العصاج بالزيتون الثلاثاء 30 يوليو 2013, 1:23 pm | |
| | |
|
سندريلا مراقب عام
الساعه الان : الدوله : عدد المساهمات : 1283 تاريخ التسجيل : 22/01/2013 MMS : . : . : السٌّمعَة : 0
| موضوع: رد: طريقة عمل جلاش العصاج بالزيتون الإثنين 02 سبتمبر 2013, 1:31 pm | |
| تسلمى انتى يا عسل | |
|